ASFALT TANGO

SYNOPSIS

 

Luati unsprezece românce frumoase de pica, puneti-le sa viseze la glorie, adaugati un impresar dubios si o femeie de afaceri straina, urcati-i pe toti într-un autobuz cu destinatia Paris, zguduiti bine vehicolul si lansati în urmarirea lui un sot disperat.

Rezultatul este un "road movie" care, data fiind starea dezastruoasa a soselelor din România, nu poate fi decât o comedie.

Dora, Felicia, Gratiela, Valentina si celelalte s-au stturat de o realitate în care banii se gasesc numai în buzunarul altora iar fericirea permanent amânata pentru mai târziu. Dansatoarele, ele îsi iau zborul spre Paris, cu perspectiva de a face strip-tease în cabarete de mâna a doua.

Agent artistic, gardian si closca în acelasi timp, Marion (Charlotte Rampling) este seful expeditiei. Un pic stresata de tara lui Dracula, femeia nu-si doreste decât sa se vada odata peste granita, cu tot cu proaspetele ei recrute.

Ignora, însa, un detaliu: Andrei, sotul Dorei (Mircea Diaconu) e gata de orice pentru a-si recupera nevasta. O cursa contra cronometru se dezlantuie, având ca punct final postul de frontiera. Dora devine rapid favorita lui Marion, care nu e dispusa sa-si lase prada din mana. Cu cinism, siguranta si hotarâre, straina se interpune între sot  si sotie. Toate loviturile sunt permise, inclusiv seductia.

Cu disperarea îndragostitului, Andrei calca legea : furt de masina, dezordine publica, agresiune fizica, luare de ostatici…

Cum sa explice el politiei ca, la urma urmei, nu face decat sa apere institutia sacra a casatoriei?

 aa
 

Soon...

 aa